Η αντίστροφη μέτρηση για μια μεγάλη μουσική βραδιά στο Mega ξεκίνησε. Σε λίγη ώρα ο σπουδαίος Γιώργος Νταλάρας θα μπει στα σπίτια μας και θα μας συντροφεύσει με αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες. Κι όχι κάποια τυχαία τραγούδια, αλλά δημιουργίες των αξεπέραστων Μίκη Θεοδωράκη και Βασίλη Τσιτσάνη

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε στο «MEGA Mag» για την εμφάνισή του στο MEGA απόψε το βράδυ και για το αφιέρωμα «Μένουμε Σπίτι με τον Γιώργο Νταλάρα» που θα προβληθεί στις 23:00.

«Αυτό που ζούμε είναι ασύμμετρο, μας αφήνει άφωνους και ανίκανους να αντιδράσουμε» υποστήριξε ο γνωστός τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι ο κόσμος έχει διάθεση να βοηθήσει. «Να είμαστε πιο ενωμένοι» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

 

Όπως είπε, οι τηλεθεατές του «Μεγάλου Καναλιού» θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τραγούδια του Βασίλη Τσιτσάνη και του Μίκη Θεοδωράκη. «Ήθελα να πάω πίσω στα παιδικά μου χρόνια» ανέφερε ο Γ. Νταλάρας συμπληρώνοντας: «Είναι η αγνή εικόνα του ελληνικού τραγουδιού. Έκαναν και οι δύο την επανάστασή τους για την εποχή που ζούσαν».

Για τις δυσκολίες που έπρεπε να ξεπεραστούν ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η μουσική βραδιά, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε πως όλοι οι συντελεστές τηρούν τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ για το κομμάτι που θα ανοίξει το αφιέρωμα είπε ότι θα είναι το «Από το παράθυρό σου» του Μίκη Θεοδωράκη, που αφήνει ένα ξεχωριστό μήνυμα αισιοδοξίας.

Μείνετε στο Mega γι αυτή τη συναρπαστική διαδρομή σε δυο θεμέλιους λίθους της ελληνικής μουσικής στο μεγάλο κανάλι.

Μαζί του η Ελεονώρα Ζουγανέλη, Χρήστος Μάστορας, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Ασπασία Στρατηγού, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Μια αξέχαστη μουσική συνάντηση με πρόσωπα και συναισθήματα στις 23:00 το βράδυ.

Στο σπίτι με το Γιώργο Νταλάρα και τα μεγάλα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Βασίλη Τσιτσάνη. Αποκλειστικά στο MEGA.