Έμαθαν και στην Αραγονία για το ενδιαφέρον του Τσάβι Ρόκα για τον Γκιόργκι Παπουνασβίλι, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του «10»… Μόνο που το προχώρησαν ακόμα περισσότερο, αφού η ραδιοφωνική εκπομπή «Tiro Al Acro» έκανε λόγο για πρόταση στον Γεωργιανό επιθετικό της Σαραγόσα.

Με βάση όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος, ο 25χρονος εξτρέμ έχει προσεγγιστεί από τον Ρόκα για να μετακομίσει στην Αθήνα τη νέα σεζόν. Η δημοσιογραφική πληροφορία χαρακτηρίζει την προσφορά του Ρόκα ως «πολύ σοβαρή» και συμπληρώνει ότι ο ποδοσφαιριστής την αντιμετωπίζει θετικά.

Ο Παπουνασβίλι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Σαραγόσα και δεν έχει μέλλον στο Λα Ρομαρέδα. Συγχρόνως, η διοίκηση θα επιθυμούσε να απαλλαγεί από τις υψηλές αποδοχές του και τον παραχωρεί ως ελεύθερο, διατηρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Η πρόταση του Ρόκα φέρεται να αφήνει ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Σαραγόσα, όπως και τον «Παπού», με τον δημοσιογράφο να ισχυρίζεται ότι η μεταγραφή συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί.