Τα δύο μεγαθήρια της Τουρκίας, Φενερμπαχτσέ και Γαλατάσαραϊ, φαίνεται πως έχει προσελκύσει ο επιθετικός του Αρη, Μπράουν Ιντέγε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του, αλλά και τα αντίστοιχα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα.

Ο Νιγηριανός επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τον Αρη, αλλά δύσκολα θα καταφέρει η ομάδα της Θεσσαλονίκης να τον κρατήσει και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Οι συμπατριώτες του στα ρεπορτάζ τους θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του από τον Αρη και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο 31χρονος στράικερ έχει προσελκύσει τα βλέμματα των Φενερμπαχτσέ και Γαλατάσαραϊ.

Το όνομά του Μπράουν Ιντέγε βρίσκεται στις μεταγραφικές λίστες των δύο τούρκικων ομάδων και τα ρεπορτάζ στη γειτονικη χώρα αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες θα παλέψουν το καλοκαίρι για την υπογραφή του έμπειρου επιθετικού, χωρίς όμως να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους παραθέτουν το βιογραφικό του Ιντέγε, ο οποίος πέρασε και από τον Ολυμπιακό, ενώ στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Ντιναμό Κιέβου, Γουέστ Μπρομ και Τιαντζίν Τέντα. Φέτος, πριν τη διακοπή των διοργανώσεων λόγω του κορωνοϊού, ο Ιντέγε είχε πραγματοποίησε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 9 γκολ και 1 ασίστ.