Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων  δύο πρόσφατες παραστάσεις της θεατρική ομάδας ΘΕΑΜΑ έγιναν επιτυχία στο ΔΩΛ. Είναι ο «Κύριος Ρεμ», μονόλογος που σκηνοθέτησε και ερμήνευσε ο Βασίλης Οικονόμου και η κωμωδία «Προεδρική Σουίτα» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο  Λαρισαίος ηθοποιός Μιχάλης Ταμπούκας.

Επίσης, στο πρόσφατο πλαίσιο διαδικτυακών αναμεταδόσεων παραστάσεων, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων ανάρτησε στη σελίδα της το έργο «Ιάκωβος ή Υποταγή» του Ευγένιου Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Οικονόμου.

Ως γνωστόν, το ΘΕΑΜΑ είναι ο πρώτος ελληνικός επαγγελματικός θίασος θεάτρου συμπεριληπτικής δομής με ανάπηρους ηθοποιούς στην κύρια σύνθεσή του μαζί με μη ανάπηρους. Στα δέκα χρόνια της  μέχρι σήμερα διαδρομής του , το ΘΕΑΜΑ αναδείχθηκε και διεθνώς για το υψηλό επίπεδο του  έργου του.  Παραστάσεις αξιώσεων, ρεπερτόριο απαιτήσεων αλλά και συνδιοργανώσεις ευρωπαϊκών σεμιναρίων θεατρικής παιδείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών και η η τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου που ανέβηκε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε μετάφραση και σκηνοθεσία του ο ιδρυτή  του ΘΕΑΜΑ Β. Οικονόμου (΄ο ίδιος ερμήνευσε  τον Ξέρξη).

Η συνεχής εξέλιξη του ΘΕΑΜΑ με τον αδιάλειπτο μόχθο στη διαρκή του προσφορά γνώσης, ήθους και συνέπειας δημιούργησε επίσης το ΙΣΟΝ, το πρώτο συμπεριληπτικό εργαστήρι σπουδών παραστατικών τεχνών επαγγελματικού επιπέδου στην Ελλάδα με γόνιμη πορεία στον φετινό πρώτο χρόνο λειτουργίας του μαζί με την χορευτική  ομάδα «Έξις» της  Άννας Βεκιάρη.
Εκτός από τον Β. Οικονόμου και τον Μ. Ταμπούκα, ηθοποιοί που συμμετέχουν στο ΘΕΑΜΑ είναι οι Γιώργος Ηλιάκης, Πάνος Ζουρνατζίδης, Χριστίνα Τούμπα, Μαρία Μουρελάτου, Σοφία Σταυρακάκη, Μαρίνα Μπεσίρη, κάτω: Ηλίας Κουρτπαρασίδης, Έφη Τούμπα. Χάννα Ελ Χατζ Ομάρ, Κωνσταντίνος Λούκας, Έλη Δρίβα.