Τη θλίψη της εκφράζει η ΝΔ για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Έβρου Λεωνίδα Λυμπερακίδη.

Ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Υπήρξε βουλευτής της ΝΔ από το 1993 ως το 2004

Ο πρώην βουλευτής καταγόταν από το Σουφλί και ήταν οδοντίατρος στο επάγγελμα.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής το 1993. Είχε αποσυρθεί από την πολιτική το 2004.

Άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης όπου είχε μεταφερθεί μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Υπηρέτησε την παράταξη

«Εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για τον αδόκητο χαμό του πρώην βουλευτή Έβρου Λεωνίδα Λυμπερακίδη» αναφέρει το γραφείο τύπου της ΝΔ και σημειώνει:

«Ο Λεωνίδας Λυμπερακίδης υπηρέτησε με πίστη και αγάπη την παράταξη. Εκλέχτηκε βουλευτής στις εκλογές του 1993, 1996 και 2000 εκπροσωπώντας πάντα τον αγαπημένο του Έβρο. Ο εκλιπών είχε έντονη κοινωνική και πολιτική δραστηριότητα που είχε ως κίνητρο την αγάπη για το συνάνθρωπο και τον τόπο του.

Στους οικείους του εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια από τον πρόεδρο της βουλής

Τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Έβρου της ΝΔ Λεωνίδα Λυμπερακίδη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κώστας Τασούλας.

Ο κ. Τασούλας στη δήλωσή του ανέφερε:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Λεωνίδα Λυμπερακίδη, πρώην βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας, από το 1993 έως το 2004.

Προσωπικότητα δυναμική, με ξεχωριστή κοινωνική και επιστημονική παρουσία, διακρινόταν για τον ανθρωπισμό του και για τη μεγάλη αγάπη προς την ακριτική πατρίδα του, με την οποία ταύτισε ολόκληρη την πολιτική σταδιοδρομία του.

Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου».