Θύμα επίθεσης έπεσε ένας άνθρωπος, τη Δευτέρα, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας, επειδή φέρεται να διαμαρτυρήθηκε για ένα αυτοκίνητο, με αστυνομική συνοδεία, που του έκλεισε τον δρόμο. Έρευνα για το περιστατικό μάλιστα διέταξε η Ελληνική Αστυνομία.

Όπως διακρίνεται στο παρακάτω βίντεο, ένας άνδρας φωνάζει, χτυπάει και πετάει στο έδαφος έναν μοτοσυκλετιστή, του οποίου το δίκυκλο έχει πέσει στην άσφαλτο, ενώ την ίδια ώρα ένας άλλος «τραμπουκίζει» έναν περαστικό, ο οποίος προσπαθεί να παρέμβει.

Το βίντεο δημοσιοποίησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μέλος του «Ρουβίκωνα», καταγγέλλοντας πως «πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ένα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς υπουργού. Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές. Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας».

«Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον «επίσημο» έφυγε κατ’ ευθείαν» προσθέτει στην ανάρτηση.

Ερευνα από την ΕΛ.ΑΣ

Το μεσημέρι της Τρίτης μάλιστα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας «η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

Δείτε το επίμαχο βίντεο

Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ενα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας.Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν.Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον «επίσημο» έφυγε κατ’ ευθείαν.Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα.Εντελώς όμως.Κοινοποιήστε.

Δημοσιεύτηκε από Γιωργος Καλαϊτζίδης στις Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020