Όπου κι αν βρισκόμαστε, ό,τι ώρα και αν είναι και όσο λίγο χρόνο και αν έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο των τραπεζικών μας προϊόντων. Μέσα από τον υπολογιστή ή το κινητό μας, έχουμε τη δυνατότητα να ελέγξουμε εύκολα, γρήγορα, αξιόπιστα και με ασφάλεια με τις πιο προηγμένες μεθόδους τις κινήσεις των λογαριασμών, των δανείων και των καρτών μας.

Ας δούμε βήμα – βήμα πώς μπορούμε να ενημερωθούμε για τα υπόλοιπα και τις κινήσεις μας με το i-bank Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Μπαίνουμε στην ιστοσελίδα nbg.gr και επιλέγουμε “Internet Banking – Είσοδος για Ιδιώτες”. Αμέσως, εμφανίζεται η σελίδα εισόδου της υπηρεσίας.

Συνδεόμαστε εισάγοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό μας. Πλέον μπορούμε να δούμε ένα πλήρες μενού με όλες τις συναλλαγές που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από το σπίτι.

Υπόλοιπο και κινήσεις Λογαριασμών

Επιλέγουμε την ενότητα “Λογαριασμοί” για να δούμε συνοπτικά τα στοιχεία όλων των λογαριασμών μας και τα υπόλοιπά τους.

Κάνοντας κλικ στον καθένα ξεχωριστά, εμφανίζονται αναλυτικά οι κινήσεις του μήνα. Για τη διευκόλυνσή μας, οι χρεώσεις είναι σημειωμένες με κόκκινο, ενώ οι πιστώσεις με πράσινο χρώμα.

Επιλέγοντας “Προβολή PDF” μπορούμε να αποθηκεύσουμε ή και να εκτυπώσουμε τις κινήσεις για το προσωπικό μας αρχείο.

Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε τις κινήσεις μας σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, χρησιμοποιώντας το ημερολόγιο στο πάνω μέρος της καρτέλας “Συναλλαγές”.

Υπόλοιπο και Κινήσεις Καρτών

Προκειμένου να δούμε τις κινήσεις των καρτών μας, αρκεί να ακολουθήσουμε την αντίστοιχη διαδικασία, επιλέγοντας την ενότητα “Κάρτες” όταν βρισκόμαστε στην αρχική σελίδα της υπηρεσίας.
 

Έτσι, μπορούμε να δούμε συνοπτικά την εικόνα όλων των καρτών ή και τις αναλυτικές τους κινήσεις κάνοντας κλικ πάνω στην καθεμία κάρτα ξεχωριστά.

Υπόλοιπο και Κινήσεις Δανείων

Τέλος, για τον έλεγχο του υπόλοιπου του δανείου μας, επιλέγουμε την ενότητα “Δάνεια”, ώστε να εμφανιστεί η οθόνη με τα στοιχεία τους.

Κάνοντας κλικ στο δάνειο που μας ενδιαφέρει, μπορούμε να δούμε αναλυτικά όλες τις κινήσεις.

Η τράπεζα στο σπίτι μας

Γρήγορα, εύκολα, με ασφάλεια και χωρίς αναμονή, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε από το σπίτι ένα πλήθος συναλλαγών που έως τώρα διενεργούσαμε στα τραπεζικά καταστήματα. Από την πληρωμή των λογαριασμών μας και την μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό μας σε κάποιον άλλο, δικό μας ή τρίτου, μέχρι το άνοιγμα πρώτου λογαριασμού και την απόκτηση κάρτας. Δεκάδες καθημερινές συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς να «κάνουμε βήμα».

Εκτός από τον χρόνο μας, εξοικονομούμε και χρήματα, καθώς οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας είναι στη διάθεσή μας με μηδενικές ή πολύ χαμηλές χρεώσεις. Ταυτόχρονα, μπορούμε να επωφεληθούμε και από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more, συλλέγοντας πόντους για τις συναλλαγές που πραγματοποιούμε online.

Δείτε με μια ματιά

Πληρωμή Λογαριασμών
Online εγγραφή στις υπηρεσίες i-bank
Πληρωμή Πιστωτικής Κάρτας