Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια πλέον, με το χρόνο να αρχίζει να λιγοστεύει.

Πρόθεση της UEFA και των περισσότερων, αν όχι όλων των ομοσπονδιών είναι να ολοκληρωθούν όλα τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, αλλά αυτό θα συμβεί μόνο αν το επιτρέψει ο κοροναϊός.

Ένα νέο δημοσίευμα των Times φέρνει στο προσκήνιο την αναγκαιότητα να ληφθούν γρήγορα αποφάσεις, ενώ υπενθυμίζει πως τα πράγματα δυσκολεύουν μέρα με τη μέρα.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λοιπόν, αναφέρει πως, αν οι παίκτες της Premier League δεν επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μέχρι και την 1η Ιουνίου, τότε θα είναι αδύνατο να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα, ενώ έχει γίνει σαφές πως οι παίκτες χρειάζονται 3-4 εβδομάδες προετοιμασία για να επανέλθουν στο 100% της φυσικής τους κατάστασης.

Οι Premier και Football League έχουν συμφωνήσει πως πρέπει να εξαντληθούν τα όρια για ολοκλήρωση των αγγλικών πρωταθλημάτων, ενώ και η UEFA από τη μεριά της έχει δώσει την ίδια εντολή, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να παραχωρεί παράλληλα χρόνο σε όλους για να τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Ακόμη και μέρος από τον Αύγουστο.

Στόχος για την Premier League είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν έως τις 31 Ιουλίου, ενώ απομένουν ακόμη 9 αγωνιστικές και κάποια εξ αναβολής ματς.