Ο Ίλια Ίβιτς τσεκάρει την ισπανική αγορά μήπως και βρει κάποια καλή και προσιτή περίπτωση για λογαριασμό της ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως τα πάντα έχουν παγώσει λόγω του κοροναϊού.

Ο σέρβος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης «ξεψαχνίζει» την Ιβηρική και φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον 25χρονο δεξιό μπακ της Τενερίφης Λουίς Πέρεθ ενόψει καλοκαιριού.

Ο Πέρεθ είναι μια από τις περιπτώσεις λοιπόν που έχει βάλει στο μάτι ο Ίβιτς, και σύμφωνα με το Sportime αναμένεται μετά το πέρας της πανδημίας να υπάρξουν επαφές ανάμεσα στο Σέρβο και τον παίκτη για να δει τις προθέσεις του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πέρεθ είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ισπανικής ομάδας, η οποία αγωνίζεται στη Segunda Division, με τον ίδιον τον παίκτη να προέρχεται από γεμάτη σεζόν, με 31 συμμετοχές (3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πέρεθ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σεβίλης, το 2015-16 έπαιξε στη Χαέν, την επόμενη σεζόν στην Έλτσε και τον Ιούλιο του ’17 μετακόμισε στην Τενερίφη, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο.

Ένα συμβόλαιο που λήγει το φετινό καλοκαίρι, με τον ισπανό δεξιό μπακ να λέγεται ότι ψάχνεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.