Η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, φροντίζει καθ΄ όλη τη διάρκεια της καραντίνας λόγω του κοροναϊού, την ψυχική υγεία των ποδοσφαιριστών της. Όπως αποκάλυψαν σήμερα (24/4) οι «Times», οι παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» έχουν στη διάθεση τους, βίντεο διαλογισμού και ιστοσελίδες ψυχικής υγείας, προκειμένου να τους βοηθήσουν, έτσι ώστε να διατηρήσουν θετικές σκέψεις, για όσο παραμένουν υπό περιορισμό.

Στο σχετικό δημοσίευμα, αναφέρεται επίσης, πως οι παίκτες της ομάδας, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν -διαδικτυακά- μάθημα διατροφής, ενώ τους δόθηκαν συμβουλές για το πώς να φροντίζουν καλύτερα τα παιδιά τους, που δεν πηγαίνουν στο σχολείο, λόγω της πανδημίας.

«Το σκεφτήκαμε αυτό γιατί ξέραμε ότι θα πάμε σε περιορισμό και θέλαμε να δώσουμε μια σειρά από πράγματα που οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν εάν θέλουν», δήλωσε ο ιατρός της ομάδας, Στιβ ΜακΝάλι.

Σημειώνεται πως σε ανάλογη δράση, προχώρησε και η διοίκηση της Άρσεναλ, με τον προπονητή των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, να δηλώνει πως οι παίκτες έχουν άμεση πρόσβαση σε ψυχολόγο.