Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και σίγουρα ο καλύτερος της γενιάς του. Αυτό το αποδεικνύει περίτρανα το γεγονός ότι βρίσκεται στο Νο. 6 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 21χρονος συμπατριώτης μας έχει κερδίσει την αγάπη των θεατών, αλλά και το σεβασμό και την εκτίμηση των αντιπάλων του. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι θα ήθελε να προπονήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά!

«Πιθανότατα θα προπονούσα τον Οζιέρ Αλιασίμ. Θα ήθελα πολύ να δουλέψω μαζί του γιατί είναι πολύ καλός τύπος, πολύ ταλαντούχος και δουλεύει σκληρά.

Και τον Σαποβάλοφ επίσης και τον Τσιτσιπά», ανέφερε χαρακτηριστικά σε μια συζήτηση που είχε με τον Φάμπιο Φονίνι στο Instagram.

«Αν προπονούσα κάποιον, εσύ θα ήσουν σίγουρα ένας από τους παίκτες που θα ήθελα να δουλέψω. Πιστεύω πως είσαι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω δει ποτέ, που έχω παίξει», είπε ο Σέρβος στον Ιταλό και συνέχισε: «Πιστεύω πως η ομάδα σου και οι προπονητές σου κάνουν ήδη εξαιρετική δουλειά, αλλά νιώθω πως μπορώ να συνεισφέρω λίγο περισσότερο».

Ο Φονίνι από την πλευρά του επισήμανε ότι ο τενίστας που θα ήθελε να προπονήσει είναι ο Νικ Κύργιος.