Πετρέλαιο: Η δραματική κατάσταση στην αγορά σε «ανεπίσημη» τηλεδιάσκεψη

Πολλές χώρες μέλη του ΟΠΕΚ και άλλες παραγωγοί πετρελαίου που δεν μετέχουν στον Οργανισμό αυτόν, συζήτησαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης την «δραματική κατάσταση» που διαμορφώνεται στην αγορά του μαύρου χρυσού, η τιμή του οποίου καταγράφει ιστορική πτώση, λόγω κυρίως της κατακόρυφης πτώσης της ζήτησης εξαιτίας της πανδημίας του νέου κοροναϊού. Σε αυτήν την «ανεπίσημη» συζήτηση, οι […]

Πολλές χώρες μέλη του ΟΠΕΚ και άλλες παραγωγοί πετρελαίου που δεν μετέχουν στον Οργανισμό αυτόν, συζήτησαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης την «δραματική κατάσταση» που διαμορφώνεται στην αγορά του μαύρου χρυσού, η τιμή του οποίου καταγράφει ιστορική πτώση, λόγω κυρίως της κατακόρυφης πτώσης της ζήτησης εξαιτίας της πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Σε αυτήν την «ανεπίσημη» συζήτηση, οι συμμετέχοντες «επανέλαβαν τη δέσμευσή τους να προσαρμόσουν την παραγωγή πετρελαίου» με βάση τη συμφωνία στην οποία κατέληξαν στις 12 Απριλίου, ανέφερε σε σειρά αναρτήσεων στο twitter ο ΟΠΕΚ.

Η συμφωνία εκείνη προβλέπει τη μείωση της παραγωγής κατά 9,7 εκατομμύρια βαρέλια ημερησίως, αρχής γενομένης από τον Μάιο.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk