Το μίσος, η χυδαιότητα, το bullying και φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν καμία θέση στην ελληνική κοινωνία. Ποτέ και πουθενά.

Αλλά αυτό είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο και απόλυτο, όταν υπάρχουν μισάνθρωποι που επιλέγουν να εξευτελίζουν ανθρώπους με τον χειρότερο τρόπο, με απειλές και με τρόπο που ντροπιάζει την Ελλάδα και συνολικά το ανθρώπινο είδος.

Η πρόσφατη χυδαία, ρατσιστική, αποτρόπαια και κατάπτυστη συμπεριφορά του γνωστού οργανωμένου οπαδού του ΠΑΟΚ κατά μετανάστη αναδείχθηκε μόνο από to10.gr

Αλλά έστω κι έτσι, η δικαιοσύνη δείχνει να κινείται.

Και να επιλαμβάνεται ενός ζητήματος που διασύρει εν τω συνόλω της την ελληνική κοινωνία.

Με το βίντεο στο οποίο ο οπαδός του ΠΑΟΚ αναγκάζει το μουσουλμάνο μετανάστη να κάνει τον σταυρό του, φανερά υπό καθεστώς τρομοκρατίας, να κάνει το γύρο του κόσμου.

Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο λοιπόν, η απάνθρωπη αυτή ενέργεια προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Στέφανου Ζαρκαντζιά παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξέταση, την οποία θα κληθεί να φέρει εις πέρας το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται από την εισαγγελία, στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί ο μετανάστης προκειμένου να καταθέσει, όπως επίσης το πλήρες περιεχόμενο του βίντεο για να εξεταστεί ενδελεχώς.

Τα όποια αδικήματα προκύψουν από την έρευνα είναι σε συνάρτηση με τον αντιρατσιστικό νόμο.

Βεβαίως, αυτό το τελευταίο σκέλος, με την αναζήτηση του μετανάστη και το… πλήρες περιεχόμενο του βίντεο, είναι μια πολύ περίεργη τοποθέτηση, που προκαλεί απορίες.

Διότι φαίνεται να ακολουθεί ένα αφήγημα που κανείς δε θέλει να πιστέψει ότι μπορεί να οδηγήσει σε κουκούλωμα της υπόθεσης.

Το πρώτο και μοναδικό Μέσο που ανέδειξε το τεράστιο αυτό θέμα, to10.gr, θα παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση.

Μια πρωτοφανή υπόθεση ωμού ρατσισμού, ξενοφοβίας και χυδαίου bullying.

Που καταγράφηκε και σε κάμερα, έτσι για να υπάρχει ως… τρόπαιο στους εμπνευστές της.