Μπάγερν Μονάχου: Η πρώτη προπόνηση σε εντατικούς ρυθμούς

Οπως αναφέρει η γερμανική ομάδα στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε την Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς, με στόχο να προετοιμαστούν για την επανέναρξη των διοργανώσεων.

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν από τις πρώτες ομάδες στη Γερμανία που έδωσε το σύνθημα για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις.

Από τις 6 Απριλίου οι Βαυαροί είχαν επιστρέψει στις προπονήσεις, με τους παίκτες να ακολουθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και να ακολουθούν ειδικά προγράμματα

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του συλλόγου, οι ποδοσφαιριστές είχαν χωριστεί σε μικρότερα γκρουπ και προπονούνταν ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής και τις αποστάσεις.

Σήμερα, Τρίτη (21/4), οι παίκτες της Μπάγερν επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο του συλλόγου και προπονήθηκαν για πρώτη φορά σε εντατικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας, Χανς-Ντίτερ Φλικ, με στόχο να προετοιμαστούν για την επανέναρξη των διοργανώσεων.

Οι Βαυαροί μάλιστα ανέβασαν στα social media τις σχετικές φωτογραφίες από την προπόνηση, ενώ μάλιστα στο Δελτίο Τύπου τονίζεται ότι οι παίκτες δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της επίθεσης.

Δείτε επίσης
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk