Το μηνιαίο περιοδικό «STARTUPPER MAG», την Κυριακή με «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Γνωρίστε τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας

STARTUPPER MAG

Το μηνιαίο περιοδικό της ελληνικής Startup σκηνής

Σε αυτό το τεύχος

 

Χρηματοδότηση επιχειρήσεων την εποχή της πανδημίας

 

Σε μια δύσκολη και πολύπλοκη περίοδο για όλους μας αλλά και τις επιχειρήσεις, το τεύχος του Απριλίου εστιάζει στα εργαλεία που θα φέρουν χρήματα στις επιχειρήσεις και στα «projects του γκαράζ» από το πλήθος του Internet, έτσι ώστε να γίνει πράξη ακόμα και η πιο παράξενη ιδέα που υπάρχει στο τραπέζι.

Το Crowdfunding, ή πληθοποριστική χρηματοδότηση, είναι η νέα γενιά χρηματοδότησης για πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών.

Σε αυτό το τεύχος του Startupper Mag συνεχίζουμε να ρίχνουμε φως στην ελληνική σκηνή «HealthTech», δηλαδή των Startups των τεχνολογιών υγείας και ιατρικής φροντίδας, και σας παρουσιάζουμε τρεις ελληνικές προσπάθειες που έχουν κατακτήσει την Ελλάδα και επεκτείνονται σε όλο τον κόσμο: την DoctorAnytime, τη Melapus και την Among Doctors. Οι δύο πρώτες χτίζουν ένα ψηφιακό πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας, και ψυχικής μάλιστα, κάτι εξαιρετικά σημαντικό την παρούσα περίοδο, αλλά και αυτήν που θα ακολουθήσει της πανδημίας.

Επίσης, θα βρείτε μια εξαιρετικά χρήσιμη παρουσίαση όλων των εργαλείων απομακρυσμένης εργασίας, συνεργασίας και επικοινωνίας για επιχειρήσεις, οι οποίες λύνουν τα χέρια των ομάδων, έτσι ώστε η επιχείρηση να λειτουργεί απρόσκοπτα και αποδοτικά.

Τέλος, στο μεγάλο μας αφιέρωμα στο μεγαλύτερο ερευνητικό κέντρο της Ελλάδας, τον «Δημόκριτο» αλλά και στο Τεχνολογικό Πάρκο «Λεύκιππος», βλέπουμε πως η –υψηλής ποιότητας– έρευνα μπορεί να γίνει επιχειρηματική πράξη και να δράσει εκθετικά στην παραγωγή αξίας για το ίδιο το κέντρο, την ελληνική βιομηχανία αλλά και τη χώρα μας. Σε μια περίοδο μάλιστα με πολλές προκλήσεις και αλλαγή του «μοντέλου λειτουργίας» σε πολλούς τομείς, αλλά και μια περίοδο επανεκκίνησης της οικονομίας.

Το «STARTUPPER MAG», που κυκλοφορεί κάθε τελευταία Κυριακή κάθε μήνα, καταγράφει και αναλύει όσα συμβαίνουν στο πολλά υποσχόμενο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα και όχι μόνο.

Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να ανοίξει τον κόσμο της νέας επιχειρηματικότητας και των Startups στο ευρύ κοινό, ενημερώνοντας για το σήμερα και το αύριο αλλά και βοηθώντας τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες να σχεδιάσουν την πορεία τους μέσα από μια δύσκολη αλλά πολύ συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη ευκαιρίες για τους ίδιους αλλά και για τη χώρα μας.

Την ευθύνη της έκδοσης του «STARTUPPER MAG» έχει η ομάδα του Startupper.gr, το οποίο αποτελεί ένα από τα λίγα ηλεκτρονικά μέσα που παρακολουθεί την ελληνική Startup σκηνή και το μοναδικό που έχει εστιάσει τη θεματολογία του στη νεοφυή επιχειρηματικότητα, παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το Startupper.gr αποτελεί το βασικό σημείο αναφοράς, από το οποίο περνούν όλες οι ειδήσεις που αφορούν το οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα, ενώ στα πέντε και πλέον χρόνια της λειτουργίας του έχει βρεθεί σε εκατοντάδες εκδηλώσεις, είτε αυτές συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, είτε στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο αυτό το «STARTUPPER MAG» αποτελεί μια φυσική εξέλιξη για το Startupper.gr και του Westart.gr αποτελώντας το πρώτο και ταυτόχρονα το μοναδικό περιοδικό που έρχεται να καταγράψει την ελληνική Startup σκηνή σε συνεργασία φυσικά με το κύρος και την δύναμη μιας ιστορικής εφημερίδας όπως «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Τιμή φύλλου με τις προσφορές: €4,25
(Συμπεριλαμβάνονται τιμές βιβλίων: 
«Σαρλ Ντε Γκωλ: Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος»
: €1,05 και «Ξεπερνώντας την κατάθλιψη»: €0,60)