Όλος ο μπασκετικός κόσμος ήθελε να παρακολουθήσει το ντοκιμαντέρ «The Last Dance» για τους Μπουλς του Μάικλ Τζόρνταν της σεζόν 1997/98. Τα δυο πρώτα επεισόδια είναι στη διάθεση του κόσμου, με τους σταρ και τους θρύλους του ΝΒΑ να έχουν μείνει ενθουσιασμένοι από το πρώτο δίωρο του ντοκιμαντέρ. Παίκτες όπως ο Ντουέιν Γουέιντ και ο Ντέμιαν Λίλαρντ έμειναν άφωνοι με το ντοκιμαντέρ, ενώ ακόμα και ο Μάτζικ Τζόνσον τόνισε ότι ήταν φανταστικό.

Το πρώτο από τα δέκα ωριαία επεισόδια πραγματεύεται την ανέλιξη του Τζόρνταν από το North Carolina στην ρούκι σεζόν του στο Σικάγο, αλλά και την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς, Τζέρι Κράουζ.

Το δεύτερο επεισόδιο αφιερώνεται στην έλευση του Σκότι Πίπεν και τις δυσκολίες που υπήρχαν με το συμβόλαιό του πριν την έναρξη της σεζόν 1997/98, όπως και στα παιδικά χρόνια του Air αλλά και στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ.

Ακολουθούν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια θρύλων και εν ενεργεία παικτών του ΝΒΑ:

Μάτζικ Τζόνσον: «Ήταν φανταστικό και λάτρεψα και τις δύο ώρες του. Οι νεαροί φίλαθλοι που δεν μπόρεσαν να τον δουν να παίζει καταλαβαίνουν τώρα γιατί είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Για μένα ο Τζόρνταν, ο Μάικλ Τζάκσον και η Μπιγιόνσε είναι οι τρεις μεγαλύτεροι διασκεδαστές της εποχής μου. Και θα μπορούσατε να βάλετε στη συζήτηση και τον Μοχάμεντ Άλι».

Ντουέιν Γουέιντ: «Ο Τζόρνταν το’ είχε! Ήταν ο εκλεκτός για να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών».

Ζακ ΛαΒίν: «Θα μπορούσα να δω και τα δέκα επεισόδια τώρα».

Τομπάιας Χάρις: «Οι καλύτερες δύο ώρες της καραντίνας».

Βίκτορ Ολαντίπο: «Ουάου! Ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα».

Τρίσταν Τόμπσον: «Χαίρομαι που ο Σκότι παίρνει τον σεβασμό που του αρμόζει. Ήταν ένα τέρας!».

Ρούντι Γκομπέρ: «Η προσφορά του Πίπεν στην ομάδα είναι ακόμη υποτιμημένη».

Τζαμάλ Κρόφορντ: «Και θα γίνεται καλύτερο σε κάθε επεισόδιο. Το είχαμε ανάγκη αυτό!».