Η αντίστροφη μέτρηση για την Ανάσταση έχει ξεκινήσει και μαζί και η αντίστροφη μέτρηση για ένα μοναδικό γλέντι με τον Αντώνη Ρέμο. Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής θα μας κρατήσει συντροφιά από τα πρώτα λεπτά μετά την Ανάσταση.

Η συναυλία του σπουδαίου Ελληνα ερμηνευτή που έδωσε στο Τάε Κβο Ντο, θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένα στο Mega. Ολα τα παλιά και νέα αγαπημένα τραγούδια του Ρέμου που ακούστηκαν σ’ αυτή τη συναυλία η οποία ήταν sold out κι έγινε στο πλαίσιο του «Live Experience Tour 2020».

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, ένα καλλιτεχνικό γεγονός πλημμυρισμένο με μελωδίες και τραγούδια.

Για δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος και τα ντουέτα του με τον Μάνο Πυροβολάκη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαντώ και την Καίτη Γαρμπή θα μας κάνουν παρέα και θα μας απογειώσουν. Ειδικά τώρα που το έχουμε ανάγκη καθώς το φετινό Πάσχα είναι τόσο διαφορετικό.

Μετά την εκπληκτική βραδιά μου μας χάρισε στο Mega, με τους φίλους του και τις μοναδικές ερμηνείες, και με το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε σε όλη την Ελλάδα, ότι μένουμε σπίτι, αλλά είμαστε όλοι μια παρέα, ο σπουδαίος Ελληνας ερμηνευτής θα μας κρατήσει ξανά συντροφιά.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο MEGA αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 00:10.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι την Παρασκευή 24 Απριλίου θα έχετε την ευκαιρία να δειτε σε επανάληψη την εκπομπή «Μένουμε Σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο και τα τραγούδια του».