Μπορεί να περιμένουμε όλοι πως και πως την πρεμιέρα του «Last Dance», όμως ενδιαφέρον έχει το πότε έγιναν τα πλάνα με τον Κόμπε Μπράιαντ.

Σύμφωνα λοιπόν με τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, Τζέισον Χέχιρ, ο Black Mamba γύρισε τις σκηνές στα μέσα Ιανουαρίου, μία βδομάδα πριν το τραγικό περιστατικό της πτώσης του ελικοπτέρου του.

Ο θρύλος των Λέικερς, ήταν σαν ο μικρός αδερφός του Τζόρνταν, με την αυτού εξοχότης να ήταν συντετριμμένος όταν έγινε γνωστός ο χαμός του.

Σχετικά με το «Last Dance» και τις σκηνές των δύο, ο Τζέισον Χέχιρ τόνισε στο “The Athletic”: «Το γύρισμα με τον Κόμπι έγινε στα μέσα Ιανουαρίου, περίπου μία εβδομάδα πριν από τον θάνατό του.

Και είπε τότε ότι ο Τζόρνταν ήταν σαν τον μεγάλο του αδερφό. Και μετά ακούσαμε τον Μάικλ να αποκαλεί τον Κόμπι ως τον μικρό του αδερφό κατά τη διάρκεια της επιμνημόσυνης δέησης στο Staples Center. Ήταν απίστευτος ο δεσμός που είχαν. Και αυτή η σκηνή είναι πολύ πιο δυνατή τώρα για να ξεκινήσουμε».