Τα τρία πράγματα που κάνει στην καραντίνα για να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στη νέα διαδικτυακή εκπομπή της ATP.

Ελληνας τενίστας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, επενδύει τον χρόνο του στην οικογένειά του, στην ανάπτυξη των προφίλ που διατηρεί στα social media, ενώ παράλληλα μαγειρεύει και μαθαίνει ξένες γλώσσες.

«Γεια σε όλους, είμαι εδώ στην καραντίνα. Περνάω χρόνο με την οικογένειά μου και κάποιους από τους τενιστικούς μου φίλους. Είναι σημαντικό να μείνουμε ενεργοί και κοινωνικοί», είπε αρχικά στην εισαγωγή του επεισοδίου ο Στέφανος, στη νέα σειρά της ΑΤΡ «Mindfullness Mondays» και στη μίλησε για τα 3 πράγματα με τα τα οποία ασχολείται στην καραντίνα.

Η οικογένεια: «Είναι κάτι που πάντα έβαζα σε προτεραιότητα στη ζωή μου, μένουμε μαζί, περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί, βλέπουμε ταινίες, μαθαίνουμε μαζί και είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον».

Η ανάπτυξη των social media: «Το δεύτερο πράγμα είναι πιθανότατα να προσπαθήσω να αναπτυχθώ ψηφιακά. Πάντα με ενδιέφερε το ψηφιακό κομμάτι, όπου μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Ξεκίνησα ένα κανάλι στο Twitch, όπου θα κάνω stream. Επίσης θέλω να ξαναζωντανέψω το φωτογραφικό μου account, «Steve The Hawk», αλλά και άλλα πράγματα, το κανάλι μου στο YouTube, τη σελίδα μου στο Facebook και όλα αυτά».

Μαγειρική και ξένες γλώσσες:«Το τρίτο πράγμα είναι η μαγειρική. Παίρνω μαθήματα μαγειρικής, επίσης προσπαθώ να μάθω ξένες γλώσσες, πάντα ήθελα να μάθω γαλλικά. Έχω καθηγητή που με καλεί κάθε 3 μέρες και κάνουμε μάθημα γαλλικών. Είμαι ενθουσιασμένος και ελπίζω να μπορώ να μιλάω γαλλικά σε δυο μήνες».