Κορωνοϊός: Οι αναγγελίες κηδειών καλύπτουν 13 σελίδες σε εφημερίδα

Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης -παρότι τα τελευταία στοιχεία για τη χώρα είναι ενθαρρυντικά- και συνάμα σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο εφημερίδας του Μπέργκαμο με τις αναγγελίες των κηδειών να καλύπτουν πλέον 13 σελίδες

Το Μπέργκαμο έχει βρεθεί στην καρδιά της πανδημίας του κοροναϊού στην Ιταλία, τα νοσοκομεία και οι εντατικές του είναι ασφυκτικά γεμάτα και οι νεκροί μεταφέρονται μέχρι και σε άλλες περιοχές της χώρας για αποτέφρωση με στρατιωτικά οχήματα.

Ενδεικτικό της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης -παρότι τα τελευταία στοιχεία για τη χώρα είναι ενθαρρυντικά- και συνάμα σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο εφημερίδας του Μπέργκαμο με τις αναγγελίες των κηδειών να καλύπτουν πλέον 13 σελίδες!

Πριν από δύο μήνες η εφημερίδα  L’Eco di Bergamo (Ηχώ του Μπέργκαμο) δεν χρειαζόταν παραπάνω από μια σελίδα του φύλλου της για τις αναγγελίες θανάτου της περιοχής και τώρα οι κηδείες καλύπτουν 13 ολόκληρες σελίδες, καθώς ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται.

Μιλώντας στο CNN η δημοσιογράφος της εφημερίδας, Ισαΐα Βερνίτσι, εξηγεί ότι «οι αναγγελίες θανάτου σπάνια ξεπερνούσαν τη μια σελίδα. Τον τελευταίο μήνα ο μέσος όρος είναι πάνω από 10 σελίδες».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κόσμος