Μυαλό δεν λένε να βάλουν ορισμένοι πιστοί, οι οποίοι παρά τις συστάσεις της κυβέρνησης και της ίδιας της Εκκλησίας να μείνουμε σπίτι, συνέρρευσαν και πάλι στους ναούς για τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής.

Για άλλη μία φορά, κόσμος συγκεντρώθηκε το πρωί της Κυριακής στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην Πάτρα, της οποίας ο παπάς λειτουργεί κανονικά τον τελευταίο καιρό παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας για τον κοροναϊό.

Αποτέλεσμα ήταν να κινητοποιηθεί η Αστυνομία και να δημιουργηθεί ένταση.

Μοίρασε πρόστιμα η Αστυνομία

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί πιστοί της περιοχής, κυρίως ηλικιωμένοι, έσπευσαν στο Ιερό Ναό μετά από πρόσκληση του ιερέα για να κοινωνήσουν και να λάβουν αντίδωρο.

Αποτέλεσμα της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων ήταν να προκληθεί ένταση, δεδομένου ότι πολλοί κάτοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια αντιλαμβανόμενοι τι είχε συμβεί και διαμαρτύρονταν για την παρουσία της Αστυνομίας.

Άλλοι ζητούσαν από τους αστυνομικούς να απομακρύνουν τον κόσμο από την εκκλησία για να μην υπάρξει κίνδυνος μετάδοσης του κοροναϊού.

Τελικά η ένταση τερματίστηκε με τους αστυνομικούς να επιδίδουν σε πολλούς από τους παρευρισκόμενους πρόστιμα, καθώς δεν είχα βεβαίωση εξόδου.