Τα προβλήματα για τις ομάδες λόγω του κορωνοϊού εννοείται πως είναι οικονομικά. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει γνωστό πως η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά το.. ψαλίδι σε ποδοσφαιρικό και μπασκετικό τμήμα σχετικά με τους μισθούς των αθλητών.

Η Mundo Deportivo πάντως το πήγε λίγο παρακάτω και προχώρησε σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Όπως γράφεται στο καταλανικό Μέσο, άνθρωπος της ομάδας ήρθε σε επαφή με τους Άντε Τόμιτς και Πάου Ρίμπας, των αρχηγών της μπασκετικής Μπάρτσα, και τους πρότεινε περικοπή που θα φτάσει στο 70% στα συμβόλαιά τους! Κάτι που έχει προγραμματιστεί να γίνει για το διάστημα Μαρτίου έως και το τέλος της σεζόν 2019/20, αν και αυτή γίνει.

Μάλιστα σύμφωνα με το καταλανικό σάιτ, οι παίκτες είναι έξαλλοι με αυτό το μέτρο, με τις συζητήσεις στο whats up στο κοινό τους γκρουπ να έχουν ένταση και οργή για την απόφαση της Μπαρτσελόνα.
Οι Μπλαουγκράνα είναι καζάνι που βράζει αυτήν την στιγμή, με την διοίκηση να ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά, καθώς τονίζει ότι δεν θα περιμένει και πολύ την απόφαση των αθλητών του Πέσιτς.

Ακόμα είναι άγνωστο τι μέλλει γενέσθαι εάν απαντήσουν αρνητικά σε αυτήν την περικοπή μισθού, την ώρα που δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση για την ισπανική λίγκα και την Ευρωλίγκα και όλα είναι στον αέρα.