Η 39χρονη Τάρα Τζέιν Λάνγκστον είναι ένα από τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχοντας νικήσει στην προσωπική της «μάχη» μετέφερε την εμπειρία της στο MEGA.

Μέσα από την εντατική μονάδα όπου νοσηλεύτηκε για εννέα ημέρες, έστειλε ένα βίντεο στους συναδέλφους της, περιγράφοντας την βαριά κατάσταση της υγείας της.

Η Τάρα περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την μάχη της με τον κορωνοιό.

Η 39χρονη γυναίκα μιλά για την μεγάλη ταλαιπωρία της, για τους πόνους στους πνεύμονες, αλλά και το ψυχολογικό βάρος που έπρεπε να ξεπεράσει.

«Όποιος σκεφτεί να πάρει κάποιο ρίσκο, ας δει εμένα. Είμαι στην εντατική. Όποιος καπνίζει, να σβήσει το τσιγάρο του», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε από το νοσοκομείο.

«Η σωματική αίσθηση είναι ότι έχεις γυαλιά στους πνεύμονες. Παλεύεις για κάφε σου ανάσα. Είχα πάει ένα ταξίδι στην Πολωνία με τον σύζυγό μου, εκεί φαίνεται πως κόλλησα.

Τα πρώτα συμπτώματα ήταν σαν μια κοινή γρίπη. Έπαιρνα αντιβιωτικά. Σε πέντε ημέρες χειροτέρεψα. Ο οργανισμός μου ήταν πολύ κουρρασμένους.

Όταν δεν μπορείς να πάρεις ανάσα, βήχεις, φοβάσαι. Όταν μπήκα στο νοσοκομείο, χρειάστηκαν τρεις μέρες για να επιβεβαιωθεί ότι έχω κορωνοϊό. Μην ρισκάρετε», ανέφερε μεταξύ άλλων.