Οδοιπορικό στον Έβρο: Αυτά είναι τα περάσματα στα σύνορα

Εκτός από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού χερσαία περάσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, στο υπόλοιπο κομμάτι του ο Έβρος είναι ένα αδιάβατο στρατιωτικό κόλλημα

Εκτός από τα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού χερσαία περάσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, στο υπόλοιπο κομμάτι του ο Έβρος είναι ένα αδιάβατο στρατιωτικό κόλλημα.

Πάντα όμως υπάρχει τρόπος όταν η ανθρώπινη ανάγκη είναι μεγάλη και αυτό είναι κάτι που φαίνεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στα σύνορα.

Η απεσταλμένη του MEGA, Εύη Καλλίνη πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στην περιοχή του ποταμού και τα περάσματά του, που τις τελευταίες ημέρες έχει μπει για τα καλά στην ελληνική ειδησεογραφία χάριν στις ασύμμετρες επιχειρήσεις που έχει εξαπολύσει ο Ερντογάν.

Οι κινήσεις τον στρατιωτικών οχημάτων είναι συνεχής.

Ο ελληνικός στρατός έχει κινητοποιήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα για την στενότερη επιτήρηση της περιοχής.

Πριν ξεσπάσει η κρίση και ειδικά τα προηγούμενα χρόνια που τα μέτρα επιτήρησης και φύλαξης του ποταμού δεν ήταν τόσο ενισχυμένα, οι διακινητές έβρισκαν και χρησιμοποιούσαν διάφορα περάσματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Τα gatherings δημιουργούν χαμό! Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθούμε με απορία και σκεπτικισμό (χρειάζεται μεγάλη προσοχή, δεν τελειώσαμε με τον κορωνοϊό) όλο αυτό... ΣΙΒΥΛΑ |
Helios Kiosk