ΤΜΕΔΕ: Άμεση προσωποποιημένη πληροφόρηση για νέα έργα στο e-mail του μηχανικού

Αναβαθμισμένη η ψηφιακή υπηρεσία e-Διακηρύξεις – Με 6 «κλικ» η επικαιροποίηση στοιχείων των μηχανικών

Η νέα έκδοση της ψηφιακής εφαρμογής «e-Διακηρύξεις» του ΤΜΕΔΕ, η οποία παρέχει προσωποποιημένη πληροφόρηση στα e-mail των Μηχανικών, ξεκίνησε σήμερα να λειτουργεί. Η προσωποποιημένη πληροφόρηση αφορά τις κατηγορίες των διακηρύξεων, που ταιριάζουν στο προφίλ της δραστηριότητας κάθε μηχανικού και αφορούν στις κατηγορίες δαπάνης (CPV) που έχει προεπιλέξει.

Επιπλέον, με την αναβάθμιση της υπηρεσίας, απλοποιείται η εισαγωγή στην εφαρμογή «e-Διακηρύξεις» και γίνεται πλέον με τη χρήση μόνο των κωδικών TAXIS και τον Αριθμό Μητρώου ΤΜΕΔΕ.

Σημειώνεται ότι με την καινοτόμo εφαρμογή «e-Διακηρύξεις» ο μηχανικός έχει άμεση πρόσβαση σε όλες τις διακηρύξεις Δημοσίων Έργων, των φορέων, οι οποίοι υποχρεούνται σε δημοσίευσή τους στη Διαύγεια και στο ΕΣΗΔΗΣ, αλλά και φορέων, που δεν υποχρεούνται, όπως η ΔΕΗ, ο ΔΕΔΔΗΕ και ο ΟΛΠ.

Παράλληλα, παρέχεται και η αυτόνομη λειτουργία της εφαρμογής «e-Επικαιροποιήσεις», χάρη στην οποία ο μηχανικός σε 6 απλά βήματα μπορεί να κάνει αίτηση επικαιροποίησης των προσωπικών του στοιχείων, προκειμένου να αποκτά πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που προσφέρει το Ταμείο.

«Στο ΤΜΕΔΕ συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Το Ταμείο, έχοντας ολοκληρώσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, εξελίσσεται συνεχώς και προσφέρει νέες σημαντικές, υψηλής προστιθέμενης αξίας δυνατότητες προς τους πιστούχους – μέλη του. Διαρκείς και αταλάντευτοι στόχοι του Ταμείου παραμένουν η βελτιστοποίηση των όρων ισότιμου ανταγωνισμού, η εμπέδωση της διαφάνειας και η αποτελεσματική πάταξη της γραφειοκρατίας. Στο ΤΜΕΔΕ συνεχίζουμε να εργαζόμαστε συστηματικά, με σχέδιο και υπευθυνότητα, για τη δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για την πραγματική ανάκαμψη των Μηχανικών, των Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων, των Ελεύθερων Επαγγελματιών. Για στιβαρή και βιώσιμη ανάπτυξη στον Τεχνικό Κλάδο και τη χώρα» δηλώνει σχετικά ο πρόεδρος του ΤΜΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνος Μακέδος. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk