Διευκρινίσεις από την Ελλάκτωρ για την πτώση της μετοχής

Η διοίκηση της εταιρείας παρενέβη με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζοντας την πίεση στον τίτλο αδικαιολόγητη και διαψεύδει τις φήμες περί αδυναμίας χρηματοδότησης του ομίλου.

Μετά τη μεγάλη πτώση της μετοχής της Ελλάκτωρ (-30% με 5 εκατ. μετοχές να έχουν αλλάξει χέρια) η διοίκηση της εταιρείας παρενέβη με ανακοίνωσή της χαρακτηρίζοντας την πίεση στον τίτλο αδικαιολόγητη, διαψεύδει τις φήμες περί αδυναμίας χρηματοδότησης του ομίλου και υποστηρίζει ότι οι φήμες αυτές είναι μεθοδευμένες και έχουν ως στόχο την υπονόμευση της μετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

«Με αφορμή τη σημερινή αιφνίδια, αδικαιολόγητη και ακραία πτώση της τιμής της μετοχής, η εταιρεία ΕΛΛΑΚΤΩΡ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

Ουδεμία εξέλιξη ή γεγονός σε γνώση της Εταιρείας υφίσταται που να δικαιολογεί τη σημερινή ακραία πτώση της τιμής της μετοχής της.

Επιπλέον η Εταιρεία δηλώνει ότι:

1. Κατόπιν επικοινωνίας της με το βασικό μέτοχο της Εταιρείας ο τελευταίος δήλωσε κατηγορηματικά την πλήρη στήριξή του προς τη Διοίκηση του Ομίλου και των βασικών θυγατρικών του και διέψευσε επίσης κατηγορηματικά οποιαδήποτε φήμη περί χρηματοδοτικής αδυναμίας του σχήματός του.

2. Θεωρεί ότι η κυκλοφορία των ανωτέρω ανυπόστατων φημών είναι μεθοδευμένη και έχει ως στόχο την υπονόμευση της τιμής της μετοχής.

3. Θα προβεί σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια που τυχόν κριθεί αναγκαία προς προάσπιση των συμφερόντων της Εταιρείας και των μετόχων της»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Parties, μόνο parties Ενα ολόχρυσο, κεντημένο με χιλιάδες μικρά ρουμπίνια μαντίλι, το οποίο έχει «δραπετεύσει» από τον λαιμό της Εσθήρ, δημιουργεί αστραφτερούς... ΓΡΑΦΕΙ Η ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk