Την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Υδρεύσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) κ. Νάρκισσου Γεωργιάδη, ζήτησε επίσημα το Υπερταμείο που κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών της εταιρείας. Με επιστολή που έχει αποσταλεί στη διοίκηση της ΕΥΑΘ, ο βασικός μέτοχος ζητάει την σύγκλιση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης μετόχων με θέμα την αλλαγή του CEO.

Ο λόγος αποπομπής του Νάρκισσου Γεωργιάδη που είχε τοποθετηθεί στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΑΘ μέσα από διαδικασίες που κίνησε το ίδιο το Υπερταμείο, μόλις πριν από έξι μήνες, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Ωστόσο φαίνεται ότι η διευθύνουσα σύμβουλος του Υπερταμείου κυρία Ράνια Αικατερινάρη κατέληξε στην απόφαση αυτή μετά από διερεύνηση πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γεωργιάδης επιχείρησε παράκαμψη της απόφασης της γενικής συνέλευσης που είχε εγκρίνει την αύξηση των αποδοχών του μεθοδεύοντας καταβολή στον ίδιο αναδρομικών που δεν προβλέπονταν αλλά και την διαμόρφωση «κλειστής» σύμβασης με ευνοϊκούς όρους. Βέβαια αυτό που συζητείται περισσότερο στα στέκια της Θεσσαλονίκης είναι η εμφάνιση του Ν. Γεωργιάδη, με το καινούργιο τζιπ μεγάλου κυβισμού, που απέκτησε η ΕΥΑΘ για τις ανάγκες μετακίνησης του διευθύνοντος συμβούλου.

Ο κ. Γεωργιάδης έχει διατελέσει στέλεχος της Procter & Gamble και της Daimler σε Ελλάδα και Ιταλία, ενώ το όνομά του έγινε ευρέως γνωστό από την εμπλοκή του στην αναδιάρθρωση της Ελληνικής Υφαντουργίας, αλλά και στη διάσωση της Folli Follie στην οποία διατέλεσε αναπληρωτής CEO για τρεις μήνες (Νοέμβριος 2018 – Ιανουάριος 2019).

Η έκτακτη γενική συνέλευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί περίπου σε 25 μέρες και είναι άγνωστο αν έως τότε παραμείνει στη θέση του CEO ο κ. Γεωργιάδης.