Ο Ολυμπιακός, με εντολή του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη, στέκεται δίπλα στους συνοριοφύλακες που δίνουν μεγάλη μάχη σε κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας και τους στηρίζει έμπρακτα, στέλνοντας στον Εβρο τρεις νταλίκες με τρόφιμα και αναλώσιμα.

Το πρωί της Τρίτης φορτώθηκαν οι νταλίκες και το μεσημέρι ξεκίνησαν το ταξίδι τους για τα σύνορα, με τους Ερυθρόλευκους να στέλνουν μαζί και 11 εθελοντές, που θα βοηθήσουν τους συμπατριώτες μας που αγωνίζονται μέρα-νύχτα για το καλό της πατρίδας.

Λίγο μετά τις 11 το πούλμαν του Ολυμπιακού και οι τρεις νταλίκες με νερό, φρούτα, αναψυκτικά, και αναλώσιμα για τους φύλακες των συνόρων, έφτασε στην Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη.

Από εκεί θα μεταβεί στα σύνορα, για να παραδοθούν τα φορτία στους συνοριοφύλακες, με τους 11 εθελοντές να προσφέρουν έμπρακτα τη βοήθειά τους στους άνδρες και τις γυναίκες του Στρατού και της Αστυνομίας της παραμεθορίου περιοχής του Έβρου.

Μια ακόμα σπουδαία πρωτοβουλία από τον Ολυμπιακό, με την οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι παραπάνω από ένας απλός αθλητικός σύλλογος.