Με… φόρα από την κατάκτηση του τίτλου στην Μασσαλία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε εύκολα με 2-0 σετ τον Πάμπλο Καρένο Μπούστα (7-6 [1], 6-1) και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ντουμπάι. Ο Ελληνας τενίστας πήρε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, ενώ στο δεύτερο κυριάρχησε απόλυτα στο κορτ και με τρία μπρέικ έκανε το 6-1.

Ο 21χρονος μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε τις πρώτες εβδομάδες του 2020, δείχνει να έχει βρει τα πατήματά του και παίζει εξαιρετικό τένις. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε τον τίτλο στην Μασσαλία και σήμερα ήταν εντυπωσιακός απέναντι στον Ισπανό. Μια ακόμα εμφατική νίκη για τον συμπατριώτη μας, ο οποίος στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ από το Καζακστάν. Οι δύο τους είχαν αναμετρηθεί πριν από λίγες ημέρες στον ημιτελικά στη Μασσαλία και ο Στέφανος είχε κερδίσει εύκολα με 2-0 σετ.

Στον πρώτο γύρο του Ντουμπάι ο τενίστας από το Καζακστάν κέρδισε με 2-0 σετ τον Χούμπερτ Χουρκάτς, με τον Πολωνό να περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική νίκη στο tour για τον Τσιτσιπά, ο οποίος πέρσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και είχε ηττηθεί από τον Ρότζερ Φέντερερ.