O Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον 5ο τίτλο της καριέρας του την Κυριακή (23/2), καθώς επικράτησε 2-0 σετ του Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ στον τελικό του Open 13 της Μασσαλίας.

Ωστόσο, οι υποχρεώσεις του Έλληνα τενίστα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ήδη από αύριο θα παίξει τον πρώτο του αγώνα σε μία νέα διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, το απόγευμα της Τρίτης (25/2), στην πρεμιέρα του τουρνουά ATP 500 στο Ντουμπάι.

Ο Ισπανός Μπούστα, βρίσκεται στο No27 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο τενίστες έχουν αναμετρηθεί μία ακόμη φορά στο παρελθόν. Το 2018 στη Βαρκελώνη, ο Τσιτσιπάς είχε νικήσει τον αντίπαλό του με 2-0 σετ (7-5, 6-3) και είχε προκριθεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Επικεφαλής του ταμπλό στο τουρνουά της Βαρκελώνης είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ αισθητή θα είναι η απουσία του Ρότζερ Φέντερερ, καθώς ο Ελβετός υποβλήθηκε πριν από μερικές ημέρες σε αρθροσκόπηση και θα λείψει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα.