Παναθηναϊκός: Απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης κατά των διαιτητών

Ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκαν οι διαιτητές του Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα εξέδωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, η οποία παράλληλα ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Σε επίσημη τοποθέτηση για την επίθεση που δέχτηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα κατά την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο, από την οποία μάλιστα προκλήθηκε και ο ελαφρύς τραυματισμός του Λουίτζι Λαμόνικα, προχώρησε η «πράσινη» ΚΑΕ.

Το «τριφύλλι» καταδίκασε απερίφραστα το συγκεκριμένο περιστατικό, όπως και κάθε μορφή βίας, ενώ ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έσπευσε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλευρό των διαιτητών της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα, οι οποίοι δέχθηκαν επίθεση στο ύψος του Ψυχικού ενόσω επέβαιναν σε ταξί, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και δηλώνουμε πως θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια καταπολέμησής της.

Ευελπιστούμε πως οι Αρχές θα εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους δράστες που προέβησαν σε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και θα τους τιμωρήσουν παραδειγματικά».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk