• Αναζήτηση

Τσικνίζουν στο Μαξίμου οι καθαρίστριες του Δρομοκαΐτειου

Συγκεντρώθηκαν με αφορμή την ΤσικνοΠέμπτη έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τσικνίσουν τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του ώστε να τους ευαισθητοποιήσουν πριν ζήσουν και πάλι ημέρες του 2015

Με μία ξεχωριστή κινητοποίηση διαμαρτύρονται οι καθαρίστριες που εργάζονται στο Δρομοκαΐτειο για την έλλειψη κυβερνητικής βούλησης, προκειμένου να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους.

Σήμερα, συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τσικνίσουν τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του ώστε να τους ευαισθητοποιήσουν πριν ζήσουν και πάλι ημέρες του 2015.

Για την ιδιαίτερη αυτή κινητοποίηση αλλά και για την κατάσταση που βιώνουν οι καθαρίστριες του ψυχιατρικού νοσοκομείου, μίλησε στην κάμερα του MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Στα τέλη Μαΐου, 50 καθαρίστριες θα απολυθούν λόγω λήξης της σύμβασής τους. Με την κίνησή τους αυτή ζητάνε να διατηρήσουν τη δουλειά τους», υποστήριξε ο κ. Γιαννάκος.

Ακόμα, σημείωσε πως ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί ότι θα συναντηθεί μαζί τους, ενώ και το υπουργείο Υγείας ότι θα περάσει διάταξη νόμου όπου θα προβλέπεται αυξημένη μοριοδότηση στο νέο διαγωνισμό με στόχο την πρόσληψή τους.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk