Xωρίς να γίνουν σοφότεροι αποχώρησαν οι μέτοχοι της Folli – Follie από τη γενική συνέλευση της εταιρείας, καθώς η διοίκηση δεν ήταν σε θέση να δώσει πρόσφατα στοιχεία σε ότι αφορά στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας, αλλά ούτε και περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Στο αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για ενημέρωση από τη διοίκηση για τις οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας για τις χρήσεις μετά το 2017 ο διευθύνων σύμβουλος κ. Γ. Σάμιος τόνισε πως η σύμβαση με την PwC για τον έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων 2018 είναι σε ισχύ και  αναμένεται να παραδοθεί τον Μάιο του 2020.
Ο κ. Σάμιος επισήμανε πως τα διαθέσιμα της εταιρείας είναι ικανοποιητικά (έχουν ρευστοποιηθεί το ελικόπτερο και ένα διαμέρισμα στο Χονγκ Κονγκ) και πως δεν έχουν δημιουργηθεί ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις προς δημόσιο, εργαζόμενους και προμηθευτές.
Η συνέλευση ενέκρινε το νέο προσωρινό ΔΣ που διόρισε το δικαστήριο μετά από αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πρόεδρος του οποίου ορίστηκε ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης.
Παρών στη συνέλευση ήταν και o κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος ο οποίος καταψήφισε τα νέα πρόσωπα της Επιτροπής Ελέγχου και ζήτησε …διεξοδικότερη ενημέρωση για τους ισολογισμούς από το 2017 και ύστερα!
Για τις μετοχές της  Dufry που δεσμεύτηκαν από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων  από Εγκληματικές Δραστηριότητες, η διοίκηση επανέλαβε πως θα κατατεθεί προσφυγή κατά της δέσμευσης.
Σε ό,τι αφορά στο σχέδιο εξυγίανσης η διοίκηση τόνισε πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσειςμε τους ομολογιούχους -μέχρι στις 6 Μαρτίου θα πρέπει να υπάρξει αποτέλεσμα- αλλά παράλληλα υπάρχουν επαφές με funds (Callian Capital Group) που έχουν προτείνει να εξαγοράσουν για λογαριασμό της Folli Follie  τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς τους ομολογιούχους.
Τέλος, αναφέρθηκε πως  η εταιρεία έχει ασκήσει αγωγές κατά των προσώπων που υπέγραψαν τις λογιστικές καταστάσεις της ασιατικής θυγατρικής, καθώς και κατά των ορκωτών ελεγκτών. Το αιτούμενο ποσό αποζημίωσης ανέρχεται σε 80 εκατ. δολάρια.  Παράλληλα, έγινε γνωστό  πως υπήρξε έγκληση κατά του Δ. Κουτσολιούτσου το Σεπτέμβριο του 2019 για ποσό 1,8 εκατ. ευρώ.