Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 1-0 τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και πέτυχε ένα διπλό που του αλλάζει τη χρονιά και τον εκτοξεύει στην έκτη θέση της βαθμολογίας. «Λυτρωτής» ο Μίλος Ντέλετιτς πέντε λεπτά πριν την εκπνοή.

Οι Αρκάδες είχαν να πετύχουν διπλό στη Super League 1 από τις 20 Οκτωβρίου στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον ουραγό Πανιώνιο. Στον Βόλο βρήκαν τη δεύτερη νίκη μακριά από το «Θ. Κολοκοτρώνης» τη φετινή σεζόν και έφτασαν την Ξάνθη στους 29 βαθμούς, κάνοντας όνειρα πλέι-οφ.

Σπουδαία εμφάνιση για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, που άξιζε να βάλει το γκολ από πολύ νωρίτερα, αλλά έστω και στο… παρά πέντε, πήρε αυτό που έψαχνε.

Ο Βόλος από την άλλη μεριά, αν και έπαιζε στην έδρα του, ήταν πολύ κακός και δεν απείλησε καθόλου τους φιλοξενούμενους, προκειμένου να μπει γερά στο παιχνίδι.

Την επόμενη αγωνιστική οι Αρκάδες υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και αν κερδίσουν, θα τα παίξουν όλα για όλα στο «AEL FC Arena» απέναντι στην ΑΕΛ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, κάκιστο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται στο 36′. Ο Μπαράλες έκανε την σκαστή κεφαλιά και η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γκαραβέλη. Στο επόμενο λεπτό ήταν ο Σουάρεθ που νίκησε την άμυνα του Βόλου στον αέρα αλλά δεν βρήκε στόχο.

Ο Αστέρας απείλησε στο 69′ με σουτ του Μπαράλες και τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ντέλετιτς. Τελικά το γκολ ήρθε στο 86′. Η ομάδα της Αρκαδίας έφυγε στην κόντρα, ο Χαουρέγκι βρήκε τον Ντέλετιτς και αυτός με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

ΒΟΛΟΣ (Αλμπέρτο Γκαγιέγκο): Γκαραβέλης – Τσίκα, Δημόπουλος, Κανταμούρο (46′ Τόρες) – Λύρατζης (80′ Κάσες, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Μουνίθ – Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (64′ Ντεντάκης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Πασαλίδης, Σουάερεθ, Ανχελ – Μουνάφο, Βαλιέντε – Μαρκ Φερνάντεθ (80′ Χαουρέγκι), Κρέσπι (57′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ντέλετιτς (90′ Τασουλής) – Μπαράλες.