Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Απένειμε 8 βραβεία εξαιρετικής επίδοσης στη διδασκαλία

Βραβεία εξαιρετικης επίδοσης στη διδασκαλία απένειμε σήμερα σε οκτώ καθηγητές του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019

Βραβεία εξαιρετικης επίδοσης στη διδασκαλία απένειμε σήμερα σε οκτώ καθηγητές του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Πρόκειται για ένα θεσμό που δίνει τον «λόγο» στους φοιτητές του Ιδρύματος οι οποίοι και αξιολογούν τους καθηγητές τους στη διάρξκεια των σπουδών τους. Τα βραβεία απονέμονται στους καθηγητές οι οποίοι, μεταξύ των συναδέλφων τους στο Τμήμα που υπηρετούν, έλαβαν, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, τον υψηλότερο βαθμό αξιολόγησης από τους προπτυχιακούς φοιτητές.

«Η αξιολόγηση των καθηγητών από τους ίδιους τους φοιτητές και τις φοιτήτριές μας εφαρμόζεται στο Πανεπιστήμιό μας εδώ και οκτώ χρόνια. Από πέρυσι έχουμε εισάγει ένα νέο θεσμό, αυτόν της χορήγησης βραβείου διδασκαλίας, θέλοντας να αναδείξουμε μία από τις στρατηγικές προτεραιότητές μας, την αριστεία στην εκπαίδευση. Με την απονομή αυτών των βραβείων αναγνωρίζουμε τη συμβολή των Καθηγητών μας στη διαρκή προσπάθεια του Ιδρύματος ώστε οι απόφοιτοί του να διακρίνονται για την επιστημονική τους κατάρτιση και τα πτυχία τους να χαίρουν διεθνούς αναγνώρισης.», δήλωσε  σχετικά σήμερα ο πρύτανης του ΟΠΑ καθηγητής Εμμανουήλ Γιακουμάκης.

Συγκεκριμένα, οι καθηγητές που διακρίθηκαν με το Βραβείο Εξαιρετικής Επίδοσης στη Διδασκαλία για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 είναι οι:

–      Επίκουρος Καθηγητής Σπυρίδων Παγκράτης, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης

–      Αναπληρωτής Καθηγητής Σπυρίδων Μπλαβούκος, Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών

–      Επίκουρος Καθηγητής Δημήτριος Καρδαράς, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων

–      Επίκουρη Καθηγήτρια Ειρήνη Νικάνδρου, Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας

–      Επίκουρος Καθηγητής Νικόλαος Καραμπίνης, Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

–      Καθηγητής Διομήδης Σπινέλλης, Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

–      Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βασιλική Καλογεράκη, Τμήμα Πληροφορικής

–      Αναπληρωτής Καθηγητής Παναγιώτης Τσιαμυρτζής, Τμήμα Στατιστικής

Χωρίς κατηγορία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk