Με μια λιτή ανακοίνωση το κανάλι του Νέου Φαλήρου αποφάσισε να τοποθετηθεί και επίσημα απέναντι στις ανακοινώσεις της ομάδας του Ράδιο Αρβύλα για τη λύση της συνεργασίας τους.

Αν και στην αρχή δεν ήθελαν να δώσουν έκταση στο θέμα καθώς έμαθαν και οι ίδιοι την απόφαση του Αντώνη Κανάκη από την ανακοίνωσή του στα social media των εκπομπών του και όχι από τον ίδιο, αποφάσισαν να τοποθετηθούν επίσημα μετά και την δήλωση της δικηγόρου του παρουσιαστή στην πρωινή εκπομπή του STAR.

Σύμφωνα με την κυρία Χριστίνα Παναγουλέα ο παρουσιαστής αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του σταθμού αφήνοντας για ακόμα μια φορά αιχμές κατά του ΣΚΑΙ για παραπλανητικές διαρροές.

«Ο ΣΚΑΪ ιστορικά σέβεται και τηρεί όλους τους όρους που διέπουν κάθε συνεργασία του. Το ίδιο έπραξε και για τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ – ΒΙΝΥΛΙΟ και τη συνεργασία του με τον κ. Κανάκη» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού, καταλήγοντας ότι: «Καθένας έχει δικαίωμα να προσφεύγει στα Δικαστήρια. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής Δικαιοσύνης».