Με ευτράπελα η Διάσκεψη του Βερολίνου: Ο αργοπορημένος Πούτιν και τα… νύχια της Μέρκελ

Με την καθιερωμένη «οικογενειακή φωτογραφία» των συμμετεχόντων εκίνησε επισήμως τις εργασίες της στην Καγκελαρία η Διάσκεψη Κορυφής του Βερολίνου για τη Λιβύη

Με την καθιερωμένη «οικογενειακή φωτογραφία» των συμμετεχόντων εκίνησε επισήμως τις εργασίες της στην Καγκελαρία η Διάσκεψη Κορυφής του Βερολίνου για τη Λιβύη.

Οι ηγέτες πήραν τις θέσεις τους, ωστόσο κάτι δεν πήγαινε καλά.

Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι κάποιος απουσίαζε, και αυτός ήταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν. «Πού είναι ο Πούτιν» φαίνεται να αναρωτιούνται οι παριστάμενοι σε βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας, ψάχνοντας τον ρώσο πρόεδρο.

Μάλιστα, η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη από την απουσία του Πούτιν, γυρίζοντας να τον ψάξει πολλές φορές και να στραφεί προς το σημείο όπου θα έπρεπε να στέκεται.

Ο ρώσος πρόεδρος πάντως, όταν αντιλήφθηκε ότι τον περίμεναν, έσπευσε στη θέση του.

Το «μπέρδεμα» του Κόντε

Ο Πούτιν, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που εμφανίστηκε αργοπορημένα. Μαζί με τον ρώσο πρόεδρο στην αίθουσα εισήλθε και ο ιταλός πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε.

Ο τελευταίος μάλιστα, έψαχνε απεγνωσμένα πού θα σταθεί, στη συνέχεια δεν ήξερε από πού να περάσει, για να φτάσει τελικά στη θέση του.

Η Μέρκελ έτρωγε τα νύχια της

Από την πλευρά της η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, δεν μπορούσε να κρύψει καθόλου την αμηχανία της.

Ο φακός την εντόπισε να τρώει τα νύχια της τη στιγμή που περίμενε να υποδεχθεί τους ηγέτες που κλήθηκαν να πάρουν μέρος στη Διάσκεψη για τη Λιβύη.

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk