Ένας Σλοβένος και ένας Μαυροβούνιος είναι ο τραγικός απολογισμός της άγριας δολοφονικής επίθεσης που έγινε μπροστά σε κόσμο που εκείνη την ώρα έτρωγε με τις οικογένειες τους στο μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, τέσσερις ένοπλοι (τρεις νεαρής ηλικίας και ένας 45χρονος περίπου) με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στην ταβέρνα και πυροβόλησαν τα θύματα την ώρα που γευμάτιζαν μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους.

Η όλη επίθεση διήρκεσε περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ στο κατάστημα επικράτησε πανικός.

Αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR δήλωσε: «Αυτό που ζήσαμε θύμιζε αμερικανική ταινία! Ξαφνικά μπήκαν δυο άνδρες και άρχισαν να πυροβολούν! Οι πυροβολισμοί ήταν ασταμάτητοι! Τα παιδάκια τους ούρλιαζαν! Ο ένας έπεσε αμέσως νεκρός στην καρέκλα που καθόταν!»

Το βέβαιο για τους αστυνομικούς είναι ότι επρόκειτο για επαγγελματίες εκτελεστές, που λειτούργησαν με οργανωμένο σχέδιο και ακρίβεια, ενώ εκμεταλλεύτηκαν στον υπέρτατο βαθμό το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

Στην Ασφάλεια Αττικής εξετάζουν δύο σενάρια: μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι τέσσερις δράστες διέφυγαν με τζιπ, το οποίο αναζητείται μέχρι αυτή την ώρα από τις Αρχές.