Παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, έλαβε χώρα η παρουσίαση του έργου «Ανάπλαση του Πειραιά». Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού και πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε δια ζώσης την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών, μεταξύ των οποίων επιφανείς πολίτες του Πειραιά, επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Μια κοινοπραξία εταιρειών, σε αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον δήμαρχο Γιάννη Μώραλη, έπραξαν από κοινού ώστε, μετά από τρεισήμισι χρόνια σκληρής δουλειάς, να έχουν γίνει κτίρια τα οποία είναι ενεργειακά και τηρούν τους κανόνες περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Η ανάπλαση της περιοχής του Πειραιά, εντυπωσίασε τους πάντες κατά την παρουσίαση, καθώς και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και μίλησε για το πώς μπορούν οι πρωτοβουλίες αυτές να δώσουν πνοή, χρήματα, αλλά και δουλειά σε μια περιοχή. Η ανάπλαση αυτή είναι το πρώτο μέρος του πλάνου που έχει σχεδιαστεί. «Έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε σήμερα μια εμβληματική για την πόλη μας παρέμβαση.

Το ολοκληρωμένο σχέδιο για την αστική ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου. Μια παρέμβαση που έρχεται να αλλάξει ριζικά την εικόνα μιας μεγάλης σε έκταση και σημασία περιοχής του Πειραιά. Δημιουργούμε νέες δυνατότητες για κατοίκους και επισκέπτες και νέες προοπτικές ανάπτυξης για την τοπική επιχειρηματικότητα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.