Πετράλωνα : Αναζητείται το πτώμα του 52χρονου – Σε ψυχιατρική κλινική η μητέρα του 21χρονου

Οι Αρχές αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή τη γυναίκα στα Πετράλωνα, καθώς υπήρχε μαρτυρία ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια»

Ραγδαίες εξελίξεις στην περίεργη υπόθεση που διερευνούν στα Πετράλωνα οι αστυνομικοί, καθώς εντοπίστηκε η μητέρα του 21χρονου ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Οι Αρχές αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή τη γυναίκα, καθώς υπήρχε μαρτυρία ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης, οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου. Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημα που διέπραξε στους αστυνομικούς, ωστόσο δεν τους αποκάλυψε το κίνητρο.

Ο 21χρονος, ο οποίος εξετάστηκε από ψυχίατρο, έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα.

Στη χωματερή αναζητείται στο τεμαχισμένο πτώμα

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι έρευνες πάντως σε κάδους σκουπιδιών στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων παραμένουν, μέχρι στιγμής, άκαρπες.

Kλιμάκιο της Ελληνικής Αστυνομίας ερευνά στη χωματερή, καθώς από την Πέμπτη, που ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι σκότωσε τον 52χρονο άνδρα, τα απορριμματοφόρα έχουν αδειάσει τους κάδους στην περιοχή δύο φορές.

Οι αστυνομικοί, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ο κάδος στον οποίο ο 21χρονος φέρεται να πέταξε το πτώμα του νονού του (EUROKINISSI)

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν φίλοι του 52χρονου ανησύχησαν επειδή είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν και τον αναζήτησαν. Οταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του, βρήκαν τον 21χρονο που ζει στην ίδια πολυκατοικία και αυτός ομολόγησε το έγκλημα.

Ο 52χρονος νονός του 21χρονου σύχναζε καθημερινά σε καφενείο της περιοχής. Την περασμένη Πέμπτη οι φίλοι του και θαμώνες του καφενείου αντιλήφθηκαν ότι έχει πολλές ημέρες να εμφανιστεί στο κατάστημα, γεγονός εξαιρετικά ασυνήθιστο για εκείνον.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες ο 52χρονος δεν ανέφερε στους φίλους του στο καφενείο ότι θα λείψει για κάποιον λόγο ή οτιδήποτε άλλο, κάτι που ενέτεινε την ανησυχία τους. Eτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, που παρουσία εισαγγελέα μετέβη στο σπίτι του 21χρονου στα Πετράλωνα.

Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk