Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μίροσλαβ Στοχ, με τους Τούρκους τις τελευταίες ώρες να γράφουν ότι η Κόνιασπορ ενδιαφέρεται για τον Σλοβάκο εξτρέμ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fanatik», η ομάδα από τη γειτονική χώρα έχει ξεχωρίσει τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ και έχει το όνομά του σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική της λίστα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τον Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων και των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Όπως μάλιστα ανέφεραν στο εξωτερικό, η επιστροφή του στον Δικέφαλο του Βορρά εξελίχθηκε σε φιάσκο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προπονητής της Κόνιασπορ είναι ο Αϊκούτ Κοτσαμάν, με τον οποίο ο άσος του ΠΑΟΚ είχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη Φενέρμπαχτσε. O Μίροσλαβ Στοχ επέστρεψε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι συμμετοχές του στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ελάχιστες και απογοητευτικές.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε μόλις σε 5 παιχνίδια με τη φανέλα του Δικεφάλου, έχοντας μόλις μία ασίστ σε 204 λεπτά συμμετοχής.