Ήταν γνωστό από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας. Ο Κέβιν Πάντερ είχε συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, πριν από λίγο όμως έγινε επισήμως γνωστό ότι ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και θα παραμείνει παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας.

Ο Πάντερ θα βρει ξανά τον Ντράγκαν Σάκοτα, με τον οποί τη σεζόν 2017-’18 είχαν κάνει φοβερά και τρομερά πράγματα στην ΑΕΚ. Βεβαίως, στον Ερυθρό Αστέρα οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, το επίπεδο της Ευρωλίγκας είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Πάντερ ελπίζει ότι ο κόουτς που τον γνωρίζει θα τον αξιοποιήσει καλύτερα και κυρίως ότι θα έχει τον χώρο για να παίξει, κάτι που δεν βρήκε στον Πειραιά.

Ο Ερυθρός Αστέρας προχωρά σε αναδόμηση, διώχνοντας κι αποκτώντας παίκτες κι ελπίζει με τον Πάντερ στο ρόστερ του να βρει λύση στο μακρινό σουτ, να βελτιώσει την επιθετική του λειτουργία και να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα του. Αρκεί να έχει κάτι παραπάνω από 6.8 πόντους, όσους δηλαδή πρόσφερε στον Ολυμπιακό, ή έστω να επιστρέψει στη λογική των πρώτων πέντε αγώνων, όταν κι είχε λόγο ύπαρξης πάνω στο παρκέ.