Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του στον ΑΝΤ1. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  αναφέρθηκε στις πρόσφατες παροχές της κυβέρνησης καθώς και στις φοροελαφρύνσεις, μίλησε για τα ελληνοτουρκικά ενώ καυτηρίασε τα πρόσφατα κρούσματα αστυνομικής βίας.

Σφοδρή επίθεση σε κυβέρνηση

Πέρυσι τέτοιο καιρό έδωσα μέρισμα σε 3.000.000 συμπολίτες μας και τώρα το πήραν μόλις 200.000 νοικοκυριά» είπε και χαρακτήρισε το μέρισμα κοροϊδία και απάτη! «Χορταίνει κανείς με υποσχέσεις;» διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι τον ίδιο τον κατηγορούσαν ότι έδινε ψίχουλα.

Ο κ. Τσίπρας συνέχισε σε πανηγυρικούς τόνους αυτή τη φορά τονίζοντας ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγει η χώρα από τα μνημόνια.

«Εμείς καταφέραμε να βγούμε από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 και από τον Σεπτέμβρη έως και τον Ιούλιο του 2019 δώσαμε σε μόνιμα μέτρα 3 δις ευρώ. Όταν εμείς τα δίναμε αυτά, έλεγαν ότι είναι ψίχουλα και παροχές» δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνοντας ότι η δική του κυβέρνηση έδωσε τρία δισεκατομμύρια, την ώρα που η σημερινή κυβέρνηση έχει δώσει μόλις 300 εκατομμύρια.

Ακολούθησε ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:  «Aντί σχολίου, στη συνέντευξη του κ.Τσίπρα, θα θυμίσουμε μια φράση του σημερινού «κηπουρού του» Γιάννη Ραγκούση: Ο Τσίπρας είναι τόσο λίγος που σε κάνει να νιώθεις ότι πλέον όταν τον επικρίνεις είναι…σαν να κλέβεις εκκλησία.