• Αναζήτηση
 • Ο ΣΥΡΙΖΑ για Χρυσοχοΐδη και νέο περιστατικό αστυνομικής βίας

  Νέες βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή αυτή τη φορά το βασανισμό ανάπηρης γυναίκας σε αστυνομικό τμήμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε σχόλιο του πως τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με «τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ». «Αν ο […]

  Νέες βολές κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της κυβέρνησης, εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη νέα καταγγελία για περιστατικό αστυνομικής βίας αυτή τη φορά εις βάρος ανάπηρης γυναίκας στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει σε σχόλιο του πως τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με «τον βασανισμό γυναίκας ΑμεΑ σε αστυνομικό τμήμα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ».

  «Αν ο κ. Χρυσοχοΐδης νομίζει ότι θα ξεφύγει από τις ευθύνες του διασπείροντας λάσπη και ψέματα, όπως κάνει σε σημερινή συνέντευξη του, είναι γελασμένος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

  Προσθέτει ότι «αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνολικά έχουν την πλήρη ευθύνη για την εκτροπή στην οποία έχουν οδηγήσει μια μειοψηφία ακραίων μέσα στην ΕΛΑΣ».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk