Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος η επιστροφή! Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την Λάρισα στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραϊσκάκη για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τόσο τον Λάζαρο όσο και τον Ποντένσε.

Ο Ελληνας μεσοεπιθετικός επιστρέφει σε αποστολή του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στην περσινή σεζόν, ενώ ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην επιστολή βρίσκεται επίσης ο Μάρκοβιτς.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Πορτογάλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΛ (18/12, 17:15), στην οποία βρίσκονται 24 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Τοροσίδης, Κούτρη, Παπαδόπουλο, Μπα, Μάρκοβιτς, Μεριά, Γκασπάρ, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Ξενιτίδης, Καμαρά, Μπρούνο, Μπενζιά, Χριστοδουλόπουλο, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.