«Ο στόχος παραμένει ότι στις αρχές του 2020 η μπουλντόζα θα μπει στο Eλληνικό», διαβεβαίωσε στην Βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας, με αφορμή και τι καταγγελίες της Hard Rock International για την διαδικασία του διαγωνισμού για το Καζίνο, ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον διαγωνισμό, κανένα θέμα με την δικηγορική εταιρεία, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες όπως προβλέπονται από την ελληνική και την διεθνή νομοθεσία».

Τυχόν καθυστέρηση έχει προϋπολογιστεί, διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης ενώ παραδέχθηκε ότι μια εταιρεία με δημόσια συνέντευξή της έκανε μια καταγγελία για τους δικηγόρους της επιτροπής παιγνίων για σύγκρουση συμφερόντων.

Απαντώντας δε στις επικρίσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Επιτροπή Ελέγχου Παιγνίων τόνισε ότι «η επιτροπή παιγνίων που κατηγορείτε έχει διοριστεί με υπογραφή Ευκλείδη Τσακαλώτου, ήταν πολιτική μας να μείνει η ίδια επιτροπή για να μην μπούμε στη διαδικασία να την αλλάξουμε».

«Αν είναι λαμόγια η επιτροπή παιγνίων που διόρισε ο κ. Τσακαλώτος να τον κατηγορήσατε. Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι λαμόγια και έχουν την απόλυτη εμπιστοσύνη μου. Είναι δυνατόν να κατηγορείτε και να ξεφτιλίζετε τον υπουργό σας ότι είναι λαμόγια αυτοί που έβαλε; Δεν ντρέπεστε συναδελφικότητα δεν έχετε μεταξύ σας;», πρόσθεσε. Αναφέρθηκε δε στην επιτυχή ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της «Lamda Development» λέγοντας ότι «τα νέα είναι εξαιρετικά θετικά».

«Όλη η παραφιλολογία που διακινούταν ότι δήθεν η εταιρεία δεν είχε τα χρήματα να κάνει την επένδυση έχουν περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Η εταιρεία μάζεψε τα χρήματα και το έργο είναι στο χρονοδιάγραμμα που θέσαμε εξ αρχής», υπογράμμισε.