Δάρας για σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθης: Αν ισχύουν τα στοιχεία, να υποβιβαστούν

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος, ο οποίος έδωσε το «παρών» στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, μίλησε για το φλέγον ζήτημα της πολυιδιοκτησίας και τα περί σχέσεων ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Η αποκάλυψη του One Channel για τα περί εμπλοκής της οικογένειας Σαββίδη στην ΠΑΕ Ξάνθη έχει προκαλέσει «σεισμό» στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα στο σημερινό Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας έθεσε επί τάπητος το θέμα των σχέσεων των δύο ομάδων και ζήτησε από τους εκπροσώπους των ΠΑΕ να πάρουν θέση.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας, ο οποίος εκπροσώπησε τους Κυανέρυθρους στη συνεδρίαση της Λίγκας, τόνισε ότι ο νόμος είναι αμείλικτος και αν ισχύουν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας θα πρέπει να υποβιβαστούν οι δύο ομάδες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Στη συνεδρίαση έγινε μια ενημέρωση από την πλευρά του Ολυμπιακού για τις δυο ομάδες που έχει κάποια στοιχεία τα οποία τα έχει καταθέσει στην ΕΕΑ.

Από εκεί και πέρα ενημερωθήκαμε και η δική μας θέση, προσωπικά αλλά και σαν Πανιώνιος είναι ότι θέλαμε το πόρισμα της ΕΕΑ να βγει το γρηγορότερο δυνατόν και να ισχύσει ο νόμος, ο οποίος πρέπει να είναι αμείλικτος όπως ήταν πριν κάποια χρόνια που μια αντίστοιχη περίπτωση είχε την έννοια του υποβιβασμού.

Το ίδιο ισχύει αν αυτή τη στιγμή όλα τα στοιχεία κρίνει η Επιτροπή ότι είναι πραγματικά. Τότε θα θέλαμε το ταχύτερο δυνατόν ο νόμος να ισχύσει και να είναι αμείλικτος, διότι πρέπει το πρωτάθλημα να είναι καθαρό και ένα καθαρό πρωτάθλημα με τέτοιες διαδικασίες δεν είναι καθαρό.

Αυτό ήταν το βασικό θέμα συζήτησης στη συνεδρίαση. Τα άλλα θέματα ήταν τα προγράμματα, οι αγωνιστικές, σε όλα τα άλλα θέματα είμαστε ομόφωνοι».

Για τη θέση ΠΑΟΚ και Ξάνθης στη συνεδρίαση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας: «Η Ξάνθη αποχώρησε. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είπε να ισχύσει ο νόμος. Είναι υπέρ του να ισχύσει ο νόμος».

Για την παρουσία του Μαρινάκη στη συνεδρίαση: «Ενημέρωση έκανε ο κύριος Μαρινάκης για όλα αυτά τα οποία γίνονται και αυτή τη στιγμή θέλει να δει δια ζώσης το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας και να μιλήσει αληθινά και ανοιχτά αν πραγματικά όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν είναι για το όφελος και την καθαρότητα του πρωταθλήματος μας».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk