Νέα φωτογραφία με το αυτοκίνητο των δραστών που παρέσυραν και σκότωσαν την 77χρονη στους Αγίους Θεοδώρους ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μέσα από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Η άτυχη γυναίκα προέβαλε αντίσταση όταν οι κακοποιοί επιχείρησαν να της αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε, με αποτέλεσμα να την πατήσουν με το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια του συζύγου της και του γιου της.

Την ίδια ώρα η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών πραγματοποιώντας εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά της Κορινθίας και στα Μέγαρα, ενώ οι έρευνές τους έχουν φτάσει μέχρι και την Φθιώτιδα, όπου υπάρχουν καταυλισμοί προκειμένου να εντοπίσει τους δύο νεαρούς Ρομά που ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της γυναίκας.

Μιλώντας στον Alpha o γιος της 77χρονης γυναίκας περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη χθες το πρωί.

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε «κυρία, κυρία». Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από τον λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, ενώ η γυναίκα άρχισε να καλεί τον γιο και τον σύζυγό της.

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».

Ο γιος της 77χρονης είπε  πως «πήγαν να κόψουν την αλυσίδα από τον λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό. Δεν της την είχαν πάρει».

Σε κατάσταση σοκ είναι και ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας καθώς μπροστά στα μάτια του χάθηκε το στήριγμα της ζωής του και μάλιστα με τόσο φρικτό τρόπο.  Ο ίδιος θυμάται ότι το ασημί αυτοκίνητο των δραστών τους ακολούθησε από το κέντρο των Αγίων Θεοδώρων που είχαν πάει για ψώνια έως το σπίτι.