• Αναζήτηση
 • Επέτειος Γρηγορόπουλου: 12 στον εισαγγελέα για τα επεισόδια μετά την πορεία

  Στον εισαγγελέα οδηγούνται αυτή την ώρα 12 άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

  Στον εισαγγελέα οδηγούνται αυτή την ώρα 12 άτομα που συνελήφθησαν από την Αστυνομία, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

  Επίσης προσήχθησαν και 48 άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα.

  «Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα» – παρά τις δεκάδες προσαγωγές, συλλήψεις και τραυματισμούς τριών αστυνομικών – εξελίχθηκαν οι χθεσινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, σε διάφορες πόλεις της χώρας, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).

  Υπενθυμίζεται ότι οι χθεσινές ειρηνικές πορείες για την επέτειο των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σημαδεύτηκαν από την άγρια καταστολή της Αστυνομίας η οποία σε πολλές περιπτώσεις προκάλεσε τους διαδηλωτές κάνοντας επίδειξη δύναμης. Οι χιλιάδες διαδηλωτές που βρέθηκαν χθες το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας προκ\ειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή υπό ασφυκτικό αστυνομικό κλοιό.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk