Χρεώσεις : Ανακοινώθηκαν οι πρώτες μειώσεις στα δεδομένα κινητής

Μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού εταιρίες ανακοίνωσαν την νέα πολιτική τους

Μειώσεις στις χρεώσεις των δεδομένων ανακοίνωσαν και οι τρεις τηλεποικοινωνιακοί πάροχοι, μετά το στενό κυβερνητικό μαρκάρισμα των τελευταίων εβδομάδων, που κορυφώθηκε σήμερα με τη συνάντηση των επικεφαλής με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τελικά, οι κινήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση δια του Πρωθυπουργού και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη απέδωσαν.

COSMOTE: Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής

Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων ανακοίνωσε η COSMOTE. Πρόκειται, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ.

Αναλυτικά, τα νέα διαθέσιμα πακέτα Giga Max για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE:

Πακέτα Giga Max

Νέα πακέτα Giga Max

Τιμή πακέτων

Τιμή ανά GB

5 GB

10 GB

€9,90

€0,99

10 GB

20 GB

€14,90

€0,75

Επιπλέον, η εταιρεία προχωρά σε προσφορά στα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile, τα οποία, σε συνδυασμό με τα νέα, ενισχυμένα πακέτα δεδομένων Giga Max, παρέχουν πολλαπλάσια GB. Η προσφορά στα προγράμματα ομιλίας COSMOTE Mobile είναι διαθέσιμη, για νέες συνδέσεις, στο online shop www.cosmote.gr. Αναλυτικά η προσφορά:

 Πρόγραμμα

Λεπτά ομιλίας & SMS 

Data συνδυαστικά με τα πακέτα Giga Max

Τιμή προσφοράς

COSMOTE Mobile S

300 λεπτά, 300 SMS

προς όλους

10,5 GB (από 1,5 GB)

€34,90

COSMOTE Mobile M

600 λεπτά, 600 SMS

προς όλους

21,5 GB (από 3 GB)

€44,90

COSMOTE Mobile L

2000 λεπτά, 2000 SMS

προς όλους

25 GB (από 8 GB)

€59,90

COSMOTE Mobile XL

Απεριόριστα λεπτά, 4000 SMS

προς όλους

35 GB (από 20 GB)

€79,90

VODAFONE: Νέες προσφορές, περισσότερα data

Η Vodafone Ελλάδας επίσης ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση νέων, πιο ελκυστικών πακέτων δεδομένων. Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα, διατίθενται ως εξής:

·         40GB για 1 μήνα προς 19,90 ευρώ,

·         10GB για 1 μήνα προς 9,90 ευρώ,

·         10GB για 1 εβδομάδα προς 5,90 ευρώ και,

·         10GB για 3 μέρες προς 2,90 ευρώ.

Τα νέα, μηνιαία πακέτα δεδομένων θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Δεκεμβρίου 2019, ενώ τα πακέτα με ισχύ μία εβδομάδα και τρεις ημέρες αντίστοιχα, θα είναι διαθέσιμα προσεχώς. Με τα νέα πακέτα της Vodafone όλοι οι πελάτες συμβολαίου μπορούν να απελευθερώσουν τη χρήση Data, με κόστος που ξεκινά από  0,30 και φτάνει το 1 ευρώ ανά Gigabyte.

Επιπλέον, μέσα από το My Vodafone App, η Vodafone τριπλασιάζει τα data στα υπάρχοντα πακέτα δεδομένων από 1GB σε 3GΒ για ένα μήνα, χωρίς να αλλάζει η τιμή τους, η οποία παραμένει σταθερή στα 5,90 ευρώ για όλους τους πελάτες συμβολαίου.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Χάρης Μπρουμίδης δήλωσε: «Η Vodafone Ελλάδας έχει αποδείξει ότι στέκεται στο πλευρό των πελατών της. Πρώτοι διπλασιάσαμε τα Data στους πελάτες που συνδυάζουν κινητή και σταθερή. Με τα καινοτόμα Vodafone Pass δώσαμε τη δυνατότητα σε καταναλωτές και επιχειρήσεις να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τις κινητές εφαρμογές επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και επαγγελματικής συνεργασίας χωρίς να καταναλώνουν τα data των προγραμμάτων τους».

«Μέσα από το My Vodafone App και το CU App προσφέρουμε σε όλους τους πελάτες μας, συμβολαίου ή καρτοκινητής δωρεάν data, ενώ μόνο από μέσα από το Shake It μοιράσαμε φέτος δωρεάν πάνω από 3,3 χιλιάδες ΤΒ σε όλους μας τους πελάτες. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο βήμα και προσφέρουμε ακόμη περισσότερα data που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες και εξελισσόμενες συνήθειες των πελατών μας. Παράλληλα, εξετάζουμε και τις υπόλοιπες εμπορικές προσφορές των data στα υφιστάμενα προγράμματα συμβολαίου και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα επανέλθουμε με νέες ανακοινώσεις» τόνισε κ. ο Μπρουμίδης.

WIND: Για πρώτη φορά τα GB δεν τελειώνουν ποτέ

«Οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ», όπως ανακοίνωσε η Wind.

Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 15 ευρώ από 20 ευρώ για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.

Η μείωση της τιμής θα είναι διαθέσιμη από τις 16 Δεκεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.wind.gr

ς πελάτες συμβολαίου.

Κοινωνία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk